Gemeentelijke bijbelstudie

Hallo allemaal,

De Bijbelstudieavonden van het seizoen 2017-2018 zit er inmiddels op. We mogen dankbaar terugkijken op de gezegende avonden die we hebben gehad en in het bijzonder danken we ds. Passchier voor zijn tijd, inzet en bevlogen manier van Bijbelstudie geven. Voor een ieder die één of meerdere Bijbelstudies hebben gemist of nog eens willen terugluisteren: de avonden zijn via onze website www.lieniezer.nl terug te luisteren onder de knop ‘Kerkdienst gemist’!

In het nieuwe seizoen 2018-2019 hoopt ds. Passchier ook weer met en voor ons de gemeentelijke Bijbelstudie te verzorgen. Van september t/m december hoopt hij een serie te doen over ‘Omzien naar elkaar’ vanuit het Bijbelboek Job belicht. Hieronder volgt een inleiding op het thema waarin ds. Passchier ons alvast een tipje van de sluier oplicht…

In het nieuwe seizoen dus weer van harte welkom! Zie hieronder alle data alvast genoemd, telkens op de woensdagavonden van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur, dus zet ze alvast in de agenda!

5 september – 19 september – 3 oktober – 17 oktober – 14 november – 28 november en 12 december (onder voorbehoud van het weer). Alle avonden zijn dan weer in de even weken!

Deze website is gemaakt met KwikCMS, een product van SCHERP Ontwikkeling B.V.