Openluchtdienst bij ‘Het Punt’met 'Chaverim’

 

Op zondagavond 26 augustus is er een Openluchtdienst georganiseerd door de pinkstergemeente en de baptistengemeente Vroomshoop. Deze vindt plaats op het plein bij ‘Het Punt’. De dienst begint om 19.00 uur. Wanneer het regent houden we de dienst binnen in de paptistengemeente Vroomshoop.        

De groep ‘Chaverim’ (‘t Hebreeuwse woord voor ‘Vrienden’) zal medewerking aan de Openluchtdienst verlenen. Al heel wat jaren werken Kees Huigen en zijn muzikale vrienden, in wisselende samenstellingen mee in samenkomsten van onze gemeente. Zij zingen voornamelijk Nederlandstalige liederen. Zij spelen op diverse instrumenten. Voor ‘Chaverim’ is het een voorrecht hun muzikale talenten te kunnen bundelen tot eer van onze Heer en Heiland.         

Daarnaast zullen zangers & muzikanten uit zowel de Baptistengemeente als ook uit de Pinkstergemeente gaan meewerken aan deze Openluchtdienst. Velen van hen hebben al vaak meegewerkt aan bijzondere diensten: homecoming- , worship- en doopdiensten. Ze zingen voornamelijk nummers uit de bundel Opwekking. Ze begeleiden zichzelf op o.a. een mandoline, een cajon en meerdere gitaren.  Zij willen met hun muziek getuigen van Jezus Christus en anderen bemoedigen!                                                                               De spreker van deze avond is Ds. Gankema uit Hattem                      

U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn in deze dienst. Na afloop van de dienst kan er nagepraat worden onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij willen graag de stoelen uit de kerk voor onze gasten reserveren, daarom wordt u verzocht zelf een stoel mee te nemen. Komt allen en neem anderen mee!

 

Deze website is gemaakt met KwikCMS, een product van SCHERP Ontwikkeling B.V.