Klik om deze tekst te bewerken...

Kerstmarkt 2016 foto collage.

Kerstmarkt 2016

Dit jaar waren wij, als Baptistengemeente i.s.m. de Pinkstergemeente, met een bijzondere kraam aanwezig op de Kerstmarkt in Vroomshoop.

We zijn aan de slag gegaan met het thema ‘Geloof en een Hoop Liefde’. Op een groot krijtbord stonden verschillende woorden, die te maken hadden met ‘Kerst’. N.a.v. van deze begrippen gingen enkele gemeenteleden in gesprek met diverse voorbijgangers.

 We hebben o.a. de folder van leven.nu (Kerstnummer 2016) met als titel: ‘Het feest van de Ster. meegegeven. De kinderen kregen een kleurrijke ballon met kaartje (uitnodiging voor de kinderkerstfeesten van Baptisten- en Pinkstergemeente). Daarnaast deelden we flyers uit met daarop ook de diensten van beide gemeenten. Velen waren, d.m.v. ’t inrichten/opruimen van de kraam, uitdelen van folders, flyers & ballonnen, gesprekken met voorbijgangers en ’t  zorgen voor koffie, thee & chocomelk voor de medewerkers, betrokken bij dit evangelisatiewerk. Wat geweldig dat we als Baptisten- en Pinkstergemeente gezamenlijk op deze manier naar buiten konden treden. We mochten velen met het evangelie bereiken!

de Evangelisatiecommissie

Contact baptisten gemeente 
Voor vragen en/of opmerkingen over de baptisten gemeente, kunt u een email sturen naar: F. Bakker
            
Klik hier om contact op te nemen.
Contact Website 
Voor vragen en/of opmerkingen over de website, kunt u een email sturen naar:
Bertel Fidom
  Klik hier om contact op te nemen.
 Klik hier om een CD van de  dienst te bestellen.

 Contact Kerkradio:  

Voor vragen en/of opmerkingen over de kerkradio, maar ook voor een nieuwe aansluiting of storing kunt u een email sturen naar:Dennis Janse.

 Klik hier om contact op te nemen.