Kuijermarkt 2017

Dit jaar waren wij, als Baptistengemeente i.s.m. de Pinkstergemeente, met een bijzondere kraam aanwezig op de Kuijermarkt in de Hammerstraat in Vroomshoop.

Wij begonnen deze dag (16 juni) met een korte bidstond op het parkeerterrein van ’t Lieniezer. Op de markt deelden we fraaie flyers uit met daarop de uitnodiging voor de Openluchtdienst van zondag 16 juni op het plein bij ‘Het Punt’. Hieraan zullen zangers en muzikanten van zowel de Pinkster- als de Baptistengemeente meewerken. Op de voorkant van de flyer stond een tekst uit Filippenzen 4: 13: ‘Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft’. De kinderen kregen een oranje ballon met kaartje: ‘Jezus vindt jou leuk C

Velen, jong en oud, waren betrokken bij dit evangelisatiewerk, o.a. met ’t klaarzetten en/of opruimen van de kraam, ‘t uitdelen van flyers & ballonnen en gesprekken met voorbijgangers. Fijn, dat het muzikale duo Bertel Fidom & Erik Smit met hun ‘zang en gitaarspel’ aan dit gebeuren meewerkte. Daarnaast werd er gezorgd voor koffie, thee & cake/koek voor de medewerkers.

Wat geweldig dat we als Baptisten- en Pinkstergemeente gezamenlijk op deze Kuijermarkt naar buiten konden treden. We mochten velen met het evangelie bereiken!

de Evangelisatiecommissie

Contact baptisten gemeente 
Voor vragen en/of opmerkingen over de baptisten gemeente, kunt u een email sturen naar: F. Bakker
            
Klik hier om contact op te nemen.
Contact Website 
Voor vragen en/of opmerkingen over de website, kunt u een email sturen naar:
Bertel Fidom
  Klik hier om contact op te nemen.
 Klik hier om een CD van de  dienst te bestellen.

 Contact Kerkradio:  

Voor vragen en/of opmerkingen over de kerkradio, maar ook voor een nieuwe aansluiting of storing kunt u een email sturen naar:Dennis Janse.

 Klik hier om contact op te nemen.

Deze website is gemaakt met KwikCMS, een product van SCHERP Ontwikkeling B.V.