Hallo allemaal,

Tijdens het schrijven van dit stukje hebben we nog zomervakantie. De zondagsschool begint weer op zondag 2 september aanstaande.

We zijn als kinderwerkers (zondagsschool en club) alweer aan de slag met het komende vakantiekinderfeest. Dit jaar een bijzondere dag, want er zal onder andere een voorstelling zijn van Matthijs Vlaardingerbroek. Het thema van de dag zal zijn: ‘Rotsvast’! De dag zal gehouden worden op D.V. dinsdag 23 oktober.  Er zal ’s ochtends een gezamenlijk programma zijn, waarin ook de voorstelling zal plaatsvinden. Anders dan andere jaren zullen we tussen de middag pannenkoeken eten, waarna de kinderen op leeftijd naar de workshops gaan. Na de workshops zal de middag weer gezamenlijk worden afgesloten. ’s Avonds zal de ouderavond plaatsvinden, waar we willen laten zien wat we die dag gedaan hebben. We hopen weer op veel mensen. Natuurlijk hebben we deze dag hulp nodig!!!!

  • Hulp bij de groepjes
  • Mensen die pannenkoeken willen bakken en ze warm willen brengen tussen de middag.

 

Wie wil ons helpen? Er zal een lijst in de hal liggen waarop ingetekend kan worden. Ook kun je je aanmelden bij mij, Christine. We hopen op deze dag weer veel kinderen te vertellen over de Heer Jezus, zodat ze al op jonge leeftijd mogen weten dat de Heer er voor ze is. Bidden jullie met ons mee?

Wij wensen jullie allemaal van harte Gods zegen!

Namens alle kinderwerkers,

Christine,