Israël

Albert en Esther Knoester

Esther en Albert Knoester weten zich al jaren verbonden met het land Israël. Via de CAMA (Christian and Missionary Alliance), een zendingsorganisatie die werkt in meer dan 50 landen, is hun verlangen omgezet in werkelijkheid. In dienst van de Messiaanse gemeenten mogen zij als consulenten/gemeentewerkers gestalte geven aan de Bijbelse roeping dienstbaar te zijn aan het Joodse volk en de opdracht handen en voeten te gaan geven om Israël te troosten (Jes. 40). Vanaf mei 2008 hebben Albert en Esther in Jeruzalem gewoond waar zij een taalstudie Hebreeuws volgden. In juni 2010 zijn ze verhuisd naar Dimona in de Negev-woestijn waar zij gemeente-stichtend werk doen. Dimona is een plaats van 30.000 inwoners maar er is nog geen enkele christelijke gemeente. Ze zijn begonnen met een kleine bijbelkring aan huis die gestaag groeit en wekelijks samenkomt. Hun verlangen is dat ervanuit hun huis een gemeente zal mogen ontstaan. In Beersheva hopen Albert en Esther binnenkort een Bijbels museum te gaan openen. De bedoeling is, dat mensen die het museum bezoeken een gratis Bijbel (Oud-en Nieuw Testament) aangeboden krijgen in hun eigen taal. Sinds 2015 is Albert tevens als oudste aangenomen door de Evangelische Messiaanse gemeente in Beersheva, waar hij al geruime tijd regelmatig werd gevraagd om te spreken tijdens de bijeenkomsten op de Sabbat.

Onze gemeente ondersteunt Albert en Esther en hebben hen een avondmaal set mogen schenken. Vanuit de zendingswerkgroep is er van tijd tot tijd contact met hen. Wanneer ze in Nederland zijn komen ze af en toe iets vertellen in onze gemeente over het werk dat zij doen.

Albert en Esther Knoester groeten u vanuit de Negev woestijn.

Contact baptisten gemeente 
Voor vragen en/of opmerkingen over de baptisten gemeente, kunt u een email sturen naar: F. Bakker
         
Klik hier om contact op te nemen.
Contact Website 
Voor vragen en/of opmerkingen over de website, kunt u een email sturen naar:
Bertel Fidom
  Klik hier om contact op te nemen.
 Klik hier om een CD van de  dienst te bestellen.

 Contact Kerkradio:  

Voor vragen en/of opmerkingen over de kerkradio, maar ook voor een nieuwe aansluiting of storing kunt u een email sturen naar:Dennis Janse.

 Klik hier om contact op te nemen.